Produsele comandate de pe site-ul www.fashiongirl.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid FAN Courier, in aproximativ 24 de ore in orice localitate din Romania.

Costul de livrare este calculat in functie de valoarea comenzii si adaugat la valoarea produselor comandate.

Coletul este livrat de catre agentii firmei de curierat la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Pentru orasele mari (si localitatile limitrofe acestora) livrarea produselor se poate realiza  inclusiv sambata.

Taxa de transport prin Curierul Rapid este unica pentru toate localitatile din tara aflate in aria de acoperire a Fan Courier, dupa cum urmeaza: 

18 RON pentru comenzi cu valoarea intre 0 –299 RON 

9 RON pentru comenzi cu valoarea intre 300 – 499 RON 

0 RON pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 RON

In cazul in care localitatea dvs nu se afla in reteaua Fan Courier tariful va suferi modificari (se percepe taxa de catre firma de curierat pentru kilometrii suplimentari) si va va fi comunicat ulterior, dvs avand posibilitatea sa decideti daca mai doriti comanda sau nu. Puteti sa verificati daca adresa dvs. se afla in aria de acoperire a Fan Courier dand click aici - .

Livrarea prin intermediul unei firme de curierat este in avantajul dvs. deoarece timpul de livrare este mic 24 – 48 ore, este comoda, coletul fiind livrat la adresa dvs. prin sistemul “door to door”, puteti verifica oricand online statusul comenzii dvs.

Verificati statusul comenzii dvs. aici – .

Plata produselor comandate se efectueaza cu numerar in momentul primirii coletului.

Refuzarea coletului va atrage dupa sine blocarea oricaror livrari ulterioare spre adresa dumneavoastra. Pentru a putea comanda pe viitor plata se va realiza in avans. Va multumim pentru intelegere.

In cazul in care aveti neclaritati cu privire la modalitatea de livrare a comenzii dvs. sau cu privire la taxele de livrare percepute, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi suportul necesar.

Echipa Fashiongirl.ro
E-mail: comenzi@fashiongirl.ro
Telefon: 0721.367.082
Ne gasiti si pe Facebook: