Termeni si conditii

Site-ul www.fashiongirl.ro, numit in continuare FashionGirl, este proprietatea SC DIASOFT SRL inregistrata in Rm. Valcea, Jud. Valcea, Str. C-tin Brancusi Nr. 9, Bl. H4, Sc. D, Ap. 11, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J38/976/2005, avand Codul Unic de Inregistrare 18053890, Atribut Fiscal RO.

Accesarea si utilizarea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor enuntate mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a acestora. FashionGirl isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi oricand, fara o alta notificare, cea mai recenta versiune putand fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

FashionGirl garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.fashiongirl.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica, reproduce, copia, partial sau integral site-ul, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor FashionGirl fara acordul prealabil scris al acesteia.

FashionGirl isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul www.fashiongirl.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului fiind insotite in momentul livrarii de factura fiscala. Produsele sunt oferite in limita stocului disponibil. FashionGirl isi rezerva drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand considera necesar, fara preaviz. Preturile afisate pe site includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie inscris pe factura va fi acelasi cu cel afisat pe site si confirmat de catre un reprezentat FashionGirl in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

FashionGirl depune toate eforturile pentru a va prezenta cu corectitudine produsele, din punct de vedere al pretului, cantitatii, marimii, culorii, dimensiunilor si descrierii produselor. Cu toate acestea, datorita volumului consistent de date pot aparea omisiuni sau diferente in cadrul informatiilor referitoare la produs, sau un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In cazul afisarii eronate pe site a pretului unui produs, se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu un reprezentat al FashionGirl. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, FashionGirl va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care va putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra aveti dreptul de a refuza comanda respectiva.

Din punct de vedere al caracteristicilor produsului, culorile vizualizate pe monitor pot fi usor diferite fata de culorile reale ale produselor, in functie de specificatiile tehnice si reglarile computerului si monitorului dvs. De aceea, FashionGirl nu poate fi facut raspunzator pentru eventuala neconcordanta dintre culorile vizualizate pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.

In unele cazuri imprimeul produselor poate fi usor diferit fata de cel vizualizat in poza de referinta, datorita materialului utilizat in procesul de fabricatie.

Marimile produselor sunt cele din tara de origine, dumneavoastra avand la dispozitie un ghid de marimi pentru a va putea alege marimea potrivita. Totusi, corespondentele dintre marimi sunt aproximative astfel incat FashionGirl nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele neconcordante de marime.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede faptul ca "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Orice produs cumparat de pe site-ul www.fashiongirl.ro,  poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii cu conditia sa ne anuntati  telefonic in maxim 3 zile de la primirea comenzii la numarul 0721.367.082 (L-D intre 10-18:00) cu privire la intentia de returnare a produselor comandate. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, cu toate etichetele intactein ambalaj original, in cutia originala in cazul articolelor de incaltaminte). In cazul nerespectarii conditiilor mentionate anterior returul va fi refuzat.

Din motive de igiena, articolele de lenjerie intima sau costumele de baie nu pot fi returnate.

Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa alegeti un alt produs din colectia noastra de haine femei online.

Returnarea unui produs cu inlocuirea sa cu un alt produs din magazinul nostru online:

Daca vreti acelasi produs, dar o alta marime, singura conditie este sa existe marimea dorita pe stoc. 
Daca vreti sa inlocuiti produsul cu un altul din magazin, se poate si acest lucru, dar bineinteles, cu achitarea diferentei de pret. 

In cazul in care optati pentru alegerea unui alt produs din oferta noastra, la expeditia acestuia va oferim transportul gratuit.

Returnarea unui produs cu restituirea banilor:

In cazul in care optati pentru restituirea contravalorii produselor returnate, aceasta va fi rambursata prin transfer bancar in maxim 2-3 zile in contul dumneavoastra, dupa primirea coletului de retur si a verificarii produselor returnate.

Pentru aceasta va fi nevoie sa ne trimiteti, odata cu produsele, Contul IBAN (24 caractere) in care vreti sa se faca plata. 
Nu este posibila returnarea banilor in sistem ramburs.

Din suma achitata de dumneavoastra se va scadea taxa de transport pe care ati achitat-o la livrare.

Exemplu:

Daca ati plasat o comanda pe site in valoare de 317 RON, prin care ati achizitionat un Palton elegant Pretty Winter in valoare de 299 RON si ati achitat o taxa de transport in valoare de 18 RON, vi se vor restitui in cont, prin transfer bancar 299 RON, reprezentand contravaloarea produsului returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii  intentiei de retur. Nu se accepta colete expediate prin Posta Romana.

Nu se primesc colete cu ramburs!!!

Este posibil ca anumite produse sa nu mai fie disponibile pe stoc, deoarece intre momentul introducerii lor in cos si momentul finalizarii comenzii, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, veti fi notificat inainte de a finaliza comanda cu privire la aceasta, dumneavoastra putand renunta la achizitia produsului respectiv, sau alege un alt produs de pe site si sa va finalizati comanda. De asemenea aveti posibilitatea de a ne comunica asupra faptului ca sunteti interesat sa achizitionati produsul care nu mai este momentan pe stoc selectand “Anunta-ma cand este disponibil” in pagina produsului respectiv, acest demers neimplicand obligativitatea FashionGirl de a reintroduce pe stoc produsul respectiv. FashionGirl va depune toate eforturile pentru a reintroduce produsul dorit de dumneavoastra pe stoc, iar in cazul in care acest lucru este posibil veti fi notificat printr-un e-mail, dumneavoastra nefiind obligat sa il si comandati.

In afara de costul produselor, la pretul total al comenzii se mai poate adauga costul transportului dupa cum urmeaza:

18 RON pentru comenzi cu valoarea intre 0 –299 RON

9 RON pentru comenzi cu valoarea intre 300 – 499 RON

0 RON pentru comenzi cu valoarea mai mare de 500 RON

Produsele comandate de pe site-ul www.fashiongirl.ro sunt livrate prin firma de curierat rapid FAN Curier, in aproximativ 24 de ore in orice localitate din Romania.

Costul de livrare este calculat in functie de valoarea comenzii si adaugat la valoarea produselor comandate.

Coletul este livrat de catre agentii firmei de curierat la adresa specificata de dumneavoastra in comanda. Pentru orasele mari (si localitatile limitrofe acestora) livrarea produselor se poate realiza  inclusiv sambata.

Plata produselor comandate se efectueaza cu numerar in momentul primirii coletului.

Neridicarea coletului va atrage dupa sine blocarea oricaror livrari ulterioare spre adresa dumneavoastra. Pentru a putea comanda pe viitor plata se va realiza in avans. 

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica introducerea adresei dumneavoastra de e-mail, care trebuie sa fie reala si alegerea unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

In cazul in care sesizati semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator aveti obligatia de a ne instiinta imediat cu privire la pierderii parolei, pentru a putea evita eventualele neplaceri ce pot decurge din aceasta.

FashionGirl se obliga sa respecte confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre FashionGirl numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor, receptia retururilor, sau a newsletter-urilor cu privire la colectiile noi sau a reintregirii stocurilor sau orice alte informatii pe care FashionGirl doreste sa le comunice clientilor sai..

FashionGirl nu are nicio responsabilitate in ceea ce priveste deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului, a intarzierilor la livrare datorate curierului, posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional, a informatiilor eronate furnizate de comparator, acesta avand posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.