Pentru ca ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele comandate, in cazul in care produsele achizitionate nu corespund asteptarilor dumneavoastra, din punct de vedere al marimii, materialului, sau din orice alt motiv, va vom restitui contravaloarea acestora.

Legislatia romaneasca in vigoare prevede faptul ca "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor".

Orice produs cumparat de pe site-ul www.fashiongirl.ro,  poate fi returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii cu conditia sa ne anuntati  telefonic in maxim 3 zile de la primirea comenzii la numarul 0721.367.082 (L-D intre 10-18:00) cu privire la intentia de returnare a produselor comandate. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite (fara urme de purtare, cu toate etichetele intactein ambalaj original, in cutia originala in cazul articolelor de incaltaminte). In cazul nerespectarii conditiilor mentionate anterior returul va fi refuzat.

Din motive de igiena, articolele de lenjerie intima sau costumele de baie nu pot fi returnate.

Este alegerea dumneavoastra daca doriti sa primiti inapoi banii reprezentand contravaloarea produsului returnat sau sa alegeti un alt produs din colectia noastra de haine femei online.

Returnarea unui produs cu inlocuirea sa cu un alt produs din magazinul nostru online:

Daca vreti acelasi produs, dar o alta marime, singura conditie este sa existe marimea dorita pe stoc. 
Daca vreti sa inlocuiti produsul cu un altul din magazin, se poate si acest lucru, dar bineinteles, cu achitarea diferentei de pret. 

In cazul in care optati pentru alegerea unui alt produs din oferta noastra, la expeditia acestuia va oferim transportul gratuit.

Returnarea unui produs cu restituirea banilor:

In cazul in care optati pentru restituirea contravalorii produselor returnate, aceasta va fi rambursata prin transfer bancar in maxim 2-3 zile in contul dumneavoastra, dupa primirea coletului de retur si a verificarii produselor returnate.

Pentru aceasta va fi nevoie sa ne trimiteti, odata cu produsele, Contul IBAN (24 caractere) in care vreti sa se faca plata. 
Nu este posibila returnarea banilor in sistem ramburs.

Din suma achitata de dumneavoastra se va scadea taxa de transport pe care ati achitat-o la livrare.

Exemplu:

Daca ati plasat o comanda pe site in valoare de 317 RON, prin care ati achizitionat un Palton elegant Pretty Winter in valoare de 299 RON si ati achitat o taxa de transport in valoare de 18 RON, vi se vor restitui in cont, prin transfer bancar 299 RON, reprezentand contravaloarea produsului returnat.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat, la adresa comunicata de noi in momentul anuntarii  intentiei de retur. Nu se accepta colete expediate prin Posta Romana.

Nu se primesc colete cu ramburs!!!

In cazul in care aveti neclaritati cu privire la politica de returnare a produselor, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi suportul necesar.

Echipa Fashiongirl.ro
E-mail: comenzi@fashiongirl.ro
Telefon: 0721.367.082
Ne gasiti si pe Facebook