https://www.facebook.com/BeCoolFashionGirlPentru a va inregistra pe site trebuie sa dati click pe butonul din partea superioara a paginii si sa urmati pasii necesari.

1. Creati un cont

In aceasta sectiune introduceti adresa dvs. de e-mail (o adresa valida) si actionati butonul

2. Informatii personale

Completati informatiile personale cerute, asigurati-va ca v-ati abonat la newsletter (va puteti dezabona in orice moment) pentru a fi la curent cu noutatile aparute pe site, pentru a primi pe e-mail oferte personalizate, vouchere cadou, etc. si actionati butonul Inregistrare.

Campurile in dreptul carora se afla o steluta rosie sunt obligatorii.

Dupa actionarea butonului Inregistrare veti primi un e-mail pe adresa furnizata cu datele dumneavoastra de inregistrare, user si parola.

Dupa inregistrare veti avea acces la contul dvs. de client. Din contul client puteti gestiona adresele dvs de livrare si facturare, aveti acces la istoricul comenzilor si retururilor dvs, puteti modifica datele personale daca este cazul, si puteti vizualiza si gestiona listele dvs de dorinte si listele cu produse favorite.

In cazul in care intampinati dificultati in realizarea contului dvs. de client, nu ezitati sa ne contactati pentru a va oferi suportul necesar.

Echipa Fashiongirl.ro
E-mail: comenzi@fashiongirl.ro
Telefon: 0721.367.082
Ne gasiti si pe Facebook: